Your address will show here +12 34 56 78

Serveis de taller

Mecànica i reparacions

Autotaller Riudoms som especialistes en la reparació de motors i elements mecànics de vehicles. Reparem qualsevol tipus de vehicle a motor de baix tonatge; cotxes, furgonetes, petits camions o motocicletes.

En primer lloc, disposem de l’equip professional format i amb experiència contrastada per poder reparar qualsevol marca de vehicle. En segon lloc, disposem de l’equipament necessari per dur a terme els treballs de la forma adient.

Per les nostres reparacions utilitzem sempre components i recanvis dels millors fabricants del mercat, garantint així un resultat de qualitat.

  • Text Hover
Disposem de de cortesía y servei de recollida

  • Text Hover

Manteniment preventiu

Els serveis de manteniment preventiu són fonamentals pel correcte funcionament del vehicle i la seva durabilitat. En Autotallers Riudoms realitzem les tasques de manteniment preventiu pel seu vehicle, sigui la marca que sigui.

Els nostres serveis de manteniment són garantia de seguretat pel teu vehicle. Treballem amb les millors marques del mercat en recanvis i components pel seu automòbil.

¿Necessites reparar el teu vehícle?

Contacta amb nosaltres si necessites assitència tècnica pel teu vehícle.

Venda i canvi de neumàtics

Al nostre taller disposem d’un ampli assortiment de neumàtics dels millors fabricants del mercat a un preu molt competitius. Disposem de neumàtics de les marques Bridgestone, Firsestone, Dayton, entre d’altres.

També duem a terme reparacions de punxades, alineació i d’altres serveis relacionats amb els neumàtics.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover

Planxisteria i pintura

Oferim serveis de planxisteria i pintura de vehicles.

En primer lloc realitzem tot tipus de treballs de planxisteria per a vehícles, ja siguin cotxes, furgonetes, petits camions o motocicletes.

En segon lloc oferim serveis de pintura integral o parcial de vehicles, així com d’elements puntuals com poden ser para-xocs, portes de vehicles, capó del cotxe o qualsevol element del vehicle que necessiti pintura.

Disposem de vehicle de cortesia pels nostres clients.